4x samen, jij en jouw kind

Kom 4 keer werken/praten/ontdekken in mijn atelier en geef vorm aan jouw rouw, vind nieuwe troost en ontdek nieuwe mogelijkheden om met het diepe verdriet van het overlijden van je kind om te gaan.

Jouw kind is al een aantal jaren geleden overleden en niemand vraagt nog hoe het nu is.

Jij zou best meer, vaker en misschien ook eens op een andere manier met je kind bezig willen zijn, hem of haar telkens weer blijvend betrekken in jouw bestaan.

Hoe fijn zou het zijn aandacht te geven aan je wens je kind nog altijd dichtbij te voelen en te ervaren. Te schrijven aan je kind hoe het met je is, te vertellen over wat er allemaal in je leven gebeurt, uitwisselen over het dagelijkse bestaan dat toch doorgaat. Kom ervaren hoe dat is!

Actief bezig zijn met de verbinding met je overleden kind maakt het makkelijker het gesprek te openen naar je omgeving. Je zal dit toch ook zelf moeten doen. Want jouw omgeving is inmiddels niet meer zo met jou en je kind bezig.

En, hoe mooi, bezig zijn hiermee biedt nieuwe troost, het maakt het gemis draaglijker, het biedt je nieuwe mogelijkheden er mee om te gaan en laat je ervaren dat je kind nog altijd zo dichtbij is en hoe fijn is dat!

4 x een 2 uur werken in het atelier. Werk actief aan het contact met jouw kind, haal je kind nog dichterbij. Je hoeft je kind niet los te laten, wat iedereen ook zegt, hij of zij maakt immers nog altijd deel uit van jouw bestaan.

Dat het super is om dit alles te doen weet ik heel goed. Mijn oudste zoon overleed onverwacht op 25 jarige leeftijd. Ik heb mijn ziel en zaligheid aan het papier toevertrouwd, in schrijfsels en beeldende werkjes en alle mogelijke combinaties daarvan zonder ingewikkeld gedoe. Ik doe dit nog heel vaak. En altijd weer brengt het mijn zoon nog dichterbij dan hij al is. Er zit een enorme troost in. De gesprekken over wat rouw allemaal met je doet en het delen van al dit is van onschatbare waarde. Kom nieuwe input halen, geef vorm aan dat wat je beroert, en haal je kind nog dichterbij dan hij of zij al is. Ontdek nieuwe mogelijkheden om weer verder te gaan. Ervaar het!

doe mee met 4 keer samen, jij en je kind, kom nieuwe ideeën opdoen om verder te kunnen met dit verdriet

Waarom 4 x in het atelier:

 • Omdat het echt fijn is bezig te zijn met je kind, er tijd voor vrij te maken.
 • Omdat het je kind voelbaar nog dichterbij brengt. Kom het ervaren!
 • Omdat het nieuwe troost brengt en je daarmee dit verdriet draaglijker maakt.
 • Tijd vrij maken betekent je overleden kind in je agenda zetten! Tijd inruimen voor hem of haar! In je agenda! Fijn toch!
 • Want het is tijd en ruimte en aandacht voor jou en jouw kind in een omgeving waar dit ook helemaal mag. Zie het als quality time. Zeker wanneer niet veel mensen meer vragen hoe het eigenlijk gaat en helaas is dat al best snel.
 • Het brengt je nieuwe inzichten en mogelijkheden om verder te gaan in het dagdagelijkse bestaan met dit verdriet.

En:

 • Door er actief mee bezig te zijn ga je uit je denken, uit je hoofd. Je creëert hiermee rust in je lijf en leden en dat is fijn, ook na zoveel jaar.
 • Creativiteit opent altijd je verbeeldingskracht, het opent dus ook de poort naar je kind, de verbinding wordt nog meer voelbaar. Hoe heerlijk is dat!
 • Door intensief er mee aan het werk te gaan is het net of je kind naast je komt zitten, het is soms ook net alsof je hem of haar even letterlijk vast houdt.
 • Maar bovenal, het blijft onbeschrijfelijk fijn met je kind bezig te mogen zijn zonder dat iemand zegt ‘ben je er nou nog mee bezig’. Het doet je goed, het brengt je een nieuwe ervaring waar je mee verder kunt.

Wat ga je doen in deze 4 x ? kort gezegd:

 • Je komt 4 keer 2 uur life bij mij in het atelier werken/ontdekken/praten/huilen/lachen.
 • Het is nieuwe inspiratie opdoen hoe om te gaan met het gemis.
 • Het biedt de mogelijkheid tot schrijven, plakken, knippen, een eenvoudige druktechniek, gesprekken en meer.
 • Je hebt geen enkele creatieve ervaring nodig om mee te doen.

Jouw investering:

De investering van jou voor deze 4 x is 185 euro, dit is inclusief materiaal. En natuurlijk is er ook koffie en thee. Het is in principe eens in de maand. Afspraken gaan in overleg.

Reacties zijn gesloten.