workshop eenvoudige druktechniek

Spelen met vorm en kleur, inspiratie opdoen. Werken met eenvoudige druktechniek.

Naast al het schrijven is er ook nog de mogelijkheid om een workshop eenvoudige druktechniek te volgen. Dat blijft altijd fijn om te doen. Voor wie? Voor degene die zin heeft om zich te laten inspireren, iets anders aan technieken te ontdekken en vrij wil spelen met kleur en vorm. Waarom? Gewoon omdat het leuk is.

Nieuwe inspiratie

Voor wie nieuwe inspiratie wil opdoen, eens een andere techniek wil uitproberen, of gewoon een dag creatief bezig wil zijn. Het is vooral spelenderwijs ontdekken en experimenteren. Kleur en vorm. Geen vooropgesteld plan, niet werken naar een eindresultaat maar vrij vorm geven en zien wat er ontstaat, wat je er mee kunt. De basis van weer verder door kunnen werken.

Je leert hier niet schilderen, tekenen of dat soort dingen. Je maakt wel kennis met een eenvoudige druktechniek waarbij alles met de hand afgedrukt kan worden. Geen drukpers nodig. Dat betekent dat je er ook thuis mee aan de gang kunt gaan.

Er is op dit moment nog geen vaste datum bekend voor deze workshop.

Heb je interesse, dan kan er in onderling overleg, een datum ingepland worden. Een zaterdag behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt ook met een eigen groepje komen.

Voor deze workshop vraag ik een bijdrage van 90 euro p.p. , dat is inclusief koffie/thee, wat lekkers en materiaal (drukinkt en papier) en drankje ter afronding. Tijden zullen zijn van 10.30 u tot 15.30 u.

Reacties zijn gesloten.