vrijblijvend inspiratie gesprek

Vraag jij je af of creatief vormgeven aan jouw verdriet maar vooral aan jouw liefde voor jouw overleden kind, wel bij jou past, vraag dan een persoonlijk gesprek aan.

In een vrijblijvend gesprek vertel ik je meer over de mogelijkheden. Kijken we samen of het je past en wat ik hierin voor je kan betekenen.

Bedenk dat we allemaal op onze eigen manier creatief zijn. We richten allemaal ons huis in, onderhouden onze tuinen als we die hebben, versieren de kerstboom, maken foto’s, bakken heerlijke taarten of proberen nieuwe recepten uit. Dat alles is ook een vorm creativiteit. en dus is er altijd een vorm die bij je past.

Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Ervaring is niet nodig. Ik ga ook geen teken- of schilderles geven. In mijn atelier werk ik met technieken en materialen die voor iedereen toegankelijk zijn. Ik begeleid je, vanuit het beeldende vak maar ook vanuit mijn eigen verlies-ervaring.

Reacties zijn gesloten.