inspiratie-dag rouw en verlies

Geen zin in 5 x werken in het atelier, dan kom je toch gewoon fijn 1 dag om inspiratie te halen of om jouw verhaal vorm te geven!

Waarom:

Om inspiratie op te doen over hoe je anders dan enkel praten, vorm kunt geven aan rouw en verlies. Want dat helpt je verder wanneer alles vast komt te zitten in je hoofd of wanneer niemand nog vraagt hoe het met je gaat en jij niet meer weet hoe je het gesprek ook even over jou en jouw dierbare kunt laten gaan.

Om een dag bezig te mogen zijn met wat jouw bezig houdt, hoe heerlijk is dat!

Om weer opgeladen verder te kunnen, nieuwe input te hebben gekregen.

Maar ook omdat er altijd zo veel meer voorbij komt aan de ateliertafel wat diep raakt. Want dat is ook wat inspireert en je weer verder brengt.

En ook omdat je jouw verhaal eens kan vertellen, het centraal mag staan zonder dat iemand zegt dat we het er niet meer over hoeven te hebben! Want hoe vaak vertel je je verhaal nog. Want wat deel je nog over verdriet en liefde, over hoe je verder gaat!

en natuurlijk (het kan niet ontbreken) omdat het gewoon ook heel fijn en gezellig is, en er gewoon tranen mogen vloeien en er gelachen mag worden, nou ja noem alles maar gewoon!

En.. daar word je blij van!

Daarom dus! Om ook weer eens geïnspireerd en blij te zijn!

Jouw investering voor deze dag is: 95 euro pp inclusief basismateriaal, koffie en thee en natuurlijk een lunchbroodje

Deze dagen zijn – nadere data volgt – heb je interesse laat het mij alvast weten

Een dergelijke inspiratie-dag kan natuurlijk ook in overleg en je kunt dan met een eigen groepje komen.

Wil je meedoen, neem contact met mij op.

Reacties zijn gesloten.