Druksels, schrijfsels en inspiratie halen

Nooit meer zonder inspiratie zitten! Hoe fijn is dat! Voor iedereen die creatief wil zijn maar even zonder inspiratie zit en graag de boel weer op wil pakken! Ik help je hierbij, gewoon omdat ik zelf ook dol ben op kunst.

Je kunt overal leren tekenen, schilderen, schrijven, handwerken, boetseren, etsen, linodrukken, noem maar op, alles wat je leuk vindt, het is voor iedereen mogelijk.

Waar het uiteindelijk om draait, is de inspiratie. Waar haal je de inspiratie vandaan? Wat ga je maken, waar wil je het over hebben, wat te doen. Wachten op inspiratie? Nee dat raad ik je onmiddellijk af.

Inspiratie hebben, vinden, opdoen, is gewoon keihard werken, doorwerken. En precies daarbij kan ik je helpen.

Ik ga je niet leren tekenen of schilderen. (In mijn atelier werk ik bovendien voornamelijk met schrijfsels en druksels en wat collages.) Wat ik doe, is je inspireren zodat je zelf weet waar jouw inspiratie ligt, zodat je er zelf mee aan de gang kan. En dat is als gereedschap overal inzetbaar in je leven, op elk moment, in alles. Het werkt altijd voor je.

En: bezig zijn bij mij aan de ateliertafel is altijd ontspannend en (al zeg ik het zelf) super fijn en dus ook echt inspirerend.

Dus:

Wil je wel creatief aan de slag maar kom je er niet toe en heb je geen idee waar te beginnen? Geen inspiratie misschien?

Zin in een keer iets anders? Bijvoorbeeld werken met beeld en tekst, jouw eigen beelden en teksten?

Zin in een inspirerende en ook nog eens gezellige avonden/dagen. Er komt altijd van alles voorbij aan de atelier tafel. Inspiratie vanuit het leven zelf!

Geen zin in een volle klas maar wel werken in een echt kleine groep?

Eén op één kan overigens ook. Zeker als je een eigen thema verder wilt uitwerken. Hiervoor maken we dan een aparte afspraak.

Kom dan meedoen in mijn atelier!!

Er zijn twee mogelijkheden:

6 keer op de maandagavond, 19.30 u – 21.30 u, eens per twee weken of eens in de maand, voor 180 euro p.p..

of 1 dag van 10 tot 16 u inclusief lunch en materiaal, 95 euro p.p.

Zin om te komen, neem contact met mij op.

Reacties zijn gesloten.