Schrijven aan de ateliertafel

Schrijven over wat er toe doet, schrijven over wat je bezig houdt aan de hand van eenvoudige schrijfoefeningen. Een uurtje inspiratie of nieuwe inzichten opdoen.

Het is intuïtief schrijven of vrij schrijven. Het gaat dus niet om het schrijven van een boek of iets dergelijks. Het gaat ook niet om hoe je mooi leert formuleren. Het is de pen op papier zetten en de woorden komen als vanzelf naar boven. En juist dat levert prachtige en verrassende schrijfsels op. Ik neem je bij de hand en maak daarbij gebruik van verschillende eenvoudige schrijfvormen. Er zal steeds weer iets nieuws naar boven komen. Zo krijg je een schatkist vol waardevolle schrijfsels. En het is bovendien heel fijn om te doen.

Kom het ervaren. Koffie en thee staan klaar.

Even heerlijk midden in de week op de woensdagavond 19.30 uur tot 20.30 uur, kan soms iets uitlopen maar nooit later dan tot 21.00 uur. Met koffie en thee. Neem zelf een mooi schrijfboekje mee en een pen of potlood waar je fijn mee schrijft. Ik vraag een vrijwillige bijdrage per keer. (potje op tafel)

Atelier Ester de Fijter

je kunt mailen als je wilt komen, altijd even fijn, maar zomaar op de woensdag komen mag ook. We starten begin november.

Reacties zijn gesloten.