ATELIER-AVONDEN

Atelier-avonden voor volwassenen eens in de twee weken op de woensdagavonden 19.30-22.00 u. 

met schoolvakanties wordt rekening gehouden

Je werkt op een eigen niveau aan een eigen thema of onderwerp. Je komt inspiratie halen omdat je al een tijd niets meer gedaan hebt of je zit vast en wil eens feedback hebben. Vind je het lastig met een eigen idee te starten dan help ik je op weg. De atelier-avonden zijn dan ook geen traditionele teken- of schilderlessen. Het is vrij werken, experimenteren, onderzoeken. Zo ontdek je een eigen beeldtaal. Natuurlijk begeleid ik je hierbij.

Verschillende materialen en technieken zijn mogelijk: schilderen, tekenen, collage, eenvoudige druktechnieken en schrijven en vooral alle combinaties hiervan. Er wordt gewerkt met materiaal op waterbasis.

Ik vind het inspirerend naar hedendaagse kunst te kijken. Ik vind het dan ook leuk tijdens de atelier-avonden hier van tijd tot tijd over te delen.

Een eigen beeldboek maken.

Het is ook mogelijk een eigen beeldboek, een eigen kunstboek, te maken. Een eigen beeldboek wordt gemaakt door een oud en inmiddels afgeschreven boek volledig te bewerken met eigen beelden en teksten. Er wordt in geschilderd, gedrukt, getekend, geschreven. Of bladzijden worden beplakt. Het is een vorm van Art Journaal. Zo ontstaat een eigen beeldboek en is ontzettend leuk om te doen.

Aanmelding voor een serie van 5 avonden voor 110 euro exclusief materiaal. Maak je gebruik van mijn materiaal dan reken ik daar een paar euro per les extra voor, afhankelijk van wat je gebruikt.

Af en toe een keer komen is ook mogelijk, 25 euro per keer excl. materiaal.

Ik werk in kleine groepen, 2 tot 5 deelnemers per groep.

Je kunt elk moment instromen mits er voldoende plaats is.

 

Mail mij als je interesse hebt, dan neem ik contact met je op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.