ATELIER-AVONDEN

 

 

Atelier-avonden eens in de twee weken op de maandag- en/of woensdagavonden 19.30-22.00 u. 

met schoolvakanties wordt rekening gehouden

 

Je werkt op een eigen niveau aan een eigen thema of onderwerp. Het is geen traditionele teken- of schilderles. Wanneer je het lastig vindt meteen met een eigen idee te starten, dan help ik je graag met een kleine opdracht op weg. Het is vrij werken, experimenteren, onderzoeken. Zo ontdek je een eigen beeldtaal. Natuurlijk begeleid ik je hierbij.

Verschillende materialen en technieken zijn mogelijk: schilderen, tekenen, collage, eenvoudige druktechnieken en schrijven en vooral alle combinaties hiervan. Er wordt gewerkt met materiaal op waterbasis.

Ik vind het inspirerend naar hedendaagse kunst te kijken. Ik vind het dan ook leuk tijdens de atelier-avonden hier van tijd tot tijd over te delen.

Een eigen beeldboek.

Het is ook mogelijk een eigen beeldboek, een eigen kunstboek, te maken. Een eigen beeldboek wordt gemaakt door een oud en inmiddels afgeschreven boek volledig te bewerken met eigen beelden en teksten. Er wordt in geschilderd, gedrukt, getekend, geschreven. Of bladzijden worden beplakt. Het is een vorm van Art Journaal. Zo ontstaat een eigen beeldboek. 

 

 

Aanmelding voor een serie van 5 avonden voor 110 euro exclusief materiaal. Maak je gebruik van mijn materiaal dan reken ik daar een paar euro per les extra voor, afhankelijk van wat je gebruikt.

Af en toe een keer komen is ook mogelijk, 25 euro per keer excl. materiaal.

Ik werk in kleine groepen, 2 tot 5 deelnemers per groep.

Je kunt elk moment instromen mits er voldoende plaats is.

Als avonden een probleem zijn en je liever overdag zou komen, neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 

 

Mail mij als je interesse hebt, dan neem ik contact met je op.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.