Welkom

BIJ ATELIER ESTER DE FIJTER

ATELIER-AVONDEN VRIJ TEKENEN EN SCHILDEREN VOOR JONGEREN EN VOLWASSENEN,

en

WORKSHOPS ROUW EN CREATIVITEIT, ROUW OP EEN CREATIEVE WIJZE VORM GEVEN

In mijn atelier in Nieuwkoop organiseer ik atelier-avonden vrij tekenen en schilderen voor jongeren en volwassenen. Dit zijn geen traditionele teken- of schilderlessen. Je werkt aan een eigen onderwerp of thema en op het eigen niveau. Wanneer je dit moeilijk vindt, dan help ik met je een kleine opdracht graag op weg. Ik vind het inspirerend te kijken naar hedendaagse kunst en hoe die wel of niet inspireert. Ik vind het dan ook leuk af en toe tijdens de atelier–avonden hier over te delen.

Er kan gewerkt worden met verschillende technieken en materialen Zo ontdek en ontwikkel je eigen beelden,  een eigen beeldtaal.

Daarnaast geef ik Workshops ‘Rouw en Creativiteit’, voor mensen die een dierbare verloren hebben. Dit is geen therapie of rouwbegeleiding maar aan de atelier-tafel vorm geven aan dat wat is. Om mee te kunnen doen aan de Workshops ‘Rouw en Creativiteit’ heb je geen teken- of schilderervaring nodig.

In mijn atelier werk ik met teken- en schildermateriaal, met eenvoudige druktechnieken waarbij een drukpers niet nodig is, met collage, met schrijfsel, en vooral met combinaties hiervan. Alle verf en drukinkten waarmee ik werk zijn op waterbasis.

.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.